Anton Vermeulen B.V.

 • Familiebedrijf sinds 1939
 • Klein bedrijf
 • Persoonlijk contact
 • Scherp geprijsd

Woningrenovatie in Amsterdam

Een woningrenovatie laat u uitvoeren door Anton Vermeulen B.V. uit Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring met het renoveren en verbouwen van woningen. Sinds 1939 zijn wij namelijk al bezig met het opknappen van woningen en bedrijfspanden in Amsterdam. De prachtige panden in Amsterdam verdienen goed onderhoud, zodat de karakteristieke kenmerken hersteld en behouden worden.

Laat uw huis renoveren door Anton Vermeulen B.V.:

 • Geen verrassingen achteraf: duidelijke afspraken over de kosten
 • Woningrenovatie tegen een kostenbesparende prijs
 • Duidelijke afspraken over de duur van de woningrenovatie
 • Ervaren specialisten met jarenlange ervaring renoveren uw woning

Meer informatie over een woningrenovatie of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via 020 622 2572.

Bel direct: 020 622 2572 Offerte aanvragen

“Anton Vermeulen B.V. heeft ons pand aan de Herengracht opgeknapt, waardoor deze haar karakteristieke uitstraling heeft behouden.”
Dhr. Smit uit Amsterdam

Kosten woningrenovatie in Amsterdam

De exacte kosten voor een woningrenovatie in Amsterdam verschillen per project, omdat er veel factoren zijn die invloed hebben op de uiteindelijke prijs. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de materiaalkosten en arbeidskosten. Voor een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waarom uw huis renoveren?

Veel panden in Amsterdam zijn vanwege hun verouderde staat toe aan woningrenovatie. De grootte van de klus hangt af van wat er precies gerenoveerd moet worden. Een kleine renovatie kan bijvoorbeeld bestaan uit het herstellen van de voegen in de buitengevel. Wanneer de hele gevel in haar oude staat hersteld wordt, spreken we van een grote renovatie. Veel voorkomende redenen om een woningrenovatie te laten doen:

 • Het vergroten van het wooncomfort
 • Verbeteren van het isolatielabel van de woning
 • Waardeverhoging van het pand
 • Praktisch herindelen van de woning
 • Grotere kans op het verkopen van het huis

Twijfelt u nog over een woningrenovatie? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Bel vrijblijvend 020 622 2572.

“Ons appartementencomplex in Amsterdam-Zuid is volledig opgeknapt door Anton Vermeulen B.V., het pand lijkt weer als nieuw.”
Mevr. Braam uit Amsterdam

Stappenplan voor een woningrenovatie in Amsterdam

Een woningrenovatie is een investering in het huis, waar veel geld en tijd bij komt kijken. Het is daarom van groot belang om van tevoren het volgende stappenplan te doorlopen, om eventuele vergissingen te voorkomen.

Stap 1: Beslis wat er precies gerenoveerd moet worden

De reden om een woningrenovatie te laten doen, begint vaak bij één bepaald gebrek in de woning. Mochten er nog meer verbeterpunten aan het huis zijn, dan kan het goedkoper zijn om dit direct mee te nemen bij de verbouwing. Dit kan op de lange termijn veel geld schelen.

Stap 2: Bepaal de kosten van de verbouwing

De kosten voor een verbouwing zijn vaak lastig in te schatten voor een leek. Wij hebben hier ruime ervaring mee en helpen u graag met een inschatting van de kosten.

Stap 3: De financiering van het project

Zodra de prijs van de verbouwing bekend is, is het goed om te bedenken hoe de renovatie betaald wordt. Soms gebeurt dit uit het eigen vermogen, maar vaak wordt er gebruik gemaakt van een externe partij. Het aanvragen van een dergelijke financiering kan lang duren, daarom moet dit al in een vroeg stadium gedaan worden.

Stap 4: Kies een geschikte aannemer voor de renovatie

Er zijn veel aannemers die voor weinig geld een grote woningrenovatie beloven. Bedenk echter goed met wie u in zee gaat. De meest verstandige oplossing is om voor een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf te kiezen dat een ruime ervaring heeft in het verbouwen van woningen in Amsterdam.

Bel direct: 020 622 2572 Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan voor het renoveren van uw woning

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Wij helpen u graag met de renovatie van uw woning in Amsterdam. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Bekijk ook onze recent opgeleverde projecten.

 

 

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht
...