Anton Vermeulen B.V.

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Klein bedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Scherp geprijsd

Anton Vermeulen, renovatie specialist van Amsterdam

Is uw oude woning of bedrijfspand in Amsterdam hard toe aan een opknapbeurt? Bouwbedrijf Anton Vermeulen zorgt er voor dat de renovatie vlekkeloos verloopt. Dit doen wij door een:

  • Vrijblijvende offerte;
  • Scherpe prijs;
  • Goede omschrijving van de werkzaamheden;
  • Duidelijke afspraken over de duur van de renovatie;
  • Duidelijke afspraken over de betaling.

Aannemer Anton Vermeulen zorgt middels een renovatie dat uw oude karakteristieke woning of bedrijfspand weer voldoet aan de huidige standaard.

Bel direct: 020 622 2572 Offerte aanvragen

Wat houdt een renovatie in Amsterdam in?

De prachtige panden die Amsterdam rijk is verdienen een goed onderhoud. Renovatie is een grondige manier van zulk onderhoud, waarbij een gedeelte of de complete woning vernieuwd wordt, en de karakteristieken hersteld worden. Zo voldoet uw woning of bedrijfspand weer aan de huidige standaard van huizen maar houdt het de karakteristiek van een woning in Amsterdam. Een renovatie in Amsterdam kan gedaan worden om de veiligheid van de woning te waarborgen, maar vaak wordt er ook vanuit een esthetisch oogpunt een renovatie aangevraagd. U kunt bij ons aannemersbedrijf voor de volgende renovaties terecht:

Onze ervaring in woning renovaties Amsterdam

Sinds 1939 heeft Anton Vermeulen BV Amsterdam grote stappen gemaakt in de renovatie van woningen en bedrijfspanden in Amsterdam. Daarom mogen wij onszelf terecht specialist noemen in het renoveren en verbouwen van woningen en bedrijfspanden.  Hiernaast kunt u foto’s bekijken van één van onze renovatie projecten in de Nieuwe Leliestraat in Amsterdam. Ga voor meer informatie over ons bouwbedrijf naar: Bouwbedrijf Anton Vermeulen

 

Interesse in een renovatie project van uw woning?

Wellicht zit u al langer met het idee om uw woning door middel van een renovatie op te laten knappen. Of misschien wilt u wel eens weten hoeveel een renovatie zou kosten. Voor beide en andere gevallen wat betreft uw woning renovatie in Amsterdam kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 020 622 2572. Ook kunt u een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier.

Renovatie woonkamer Amsterdam Jordaan oude toestand

Renovatie woonkamer Amsterdam Jordaan nieuwe toestand

Renovatie keuken Amsterdam Jordaan nieuwe toestand

Renovatie raam Amsterdam Jordaan nieuwe toestand

Bel direct: 020 622 2572 Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht

 

...