Anton Vermeulen B.V.

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Klein bedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Scherp geprijsd

Bouwbedrijf Amsterdam - Anton Vermeulen BV

Anton Vermeulen B.V. is het bouwbedrijf van aannemer Anton Vermeulen. Het familiebedrijf is al sinds 1939 actief in het hartje van Amsterdam. Het aannemersbedrijf is kleinschalig opgezet zodat er persoonlijk contact is met de aannemer.

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Persoonlijk contact
  • Kleinschalig bouwbedrijf
  • Scherp geprijsd

Met de persoonlijk aanpak van aannemer Anton Vermeulen willen wij uw wensen zo goed mogelijk realiseren. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en stellen een plan op maat op voor de werkzaamheden.

Ruime ervaring in Amsterdam

Anton Vermeulen B.V. is gevestigd in het centrum van Amsterdam, midden in het hart van de Jordaan. Het bouwbedrijf heeft jaren ervaring in het centrum van onze hoofdstad.

Anton Vermeulen hecht veel waarde aan de karakteristieke uitstraling van de Amsterdamse binnenstad. Deze huizen of kantoorpanden verdienen een speciale aanpak. Bij de renovatieprojecten of verbouwingen wordt dan ook extra aandacht besteed aan het behoud van het karakter van het pand. Voor deze werkzaamheden is kennis, vakmanschap en ervaring voor nodig. Deze eigenschappen vindt u bij aannemersbedrijf Anton Vermeulen B.V.

Diensten

Omdat bouwbedrijf Anton Vermeulen al vanaf 1939 bestaat hebben we veel ervaring in huis om verschillende bouwwerkzaamheden uit te voeren. U kunt bij Anton Vermeulen onder andere terecht voor:

- Renovatie

- Kasten op maat

- Houten ramen

- Houten trappen

Voor meer informatie over de diensten van ons bouwbedrijf gaat u naar deze pagina: Diensten

 

Vrijblijvende offerte van ons bouwbedrijf

Of u nu op zoek bent naar een aannemer voor uw keukenrenovatie of voor een op maak gemaakte houten trap voor uw woning, Anton Vermeulen is u graag van dienst. Voor meer informatie of voor een vrijblijvende en gratis offerte kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 020 622 2572, per e-mail naar info@antonvermeulen.nl of via onderstaand contactformulier.