Anton Vermeulen B.V.

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Klein bedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Scherp geprijsd

Bouwbedrijf Amsterdam - Anton Vermeulen BV

Anton Vermeulen B.V. is een gerenommeerd bouwbedrijf in Amsterdam. Sinds 1939 is het familiebedrijf van aannemer Anton Vermeulen actief in alle delen van Amsterdam. Ons bouwbedrijf is kleinschalig opgezet zodat wij onze klanten kunnen verzekeren van persoonlijk contact met de aannemer.

De voordelen van bouwbedrijf Anton Vermeulen:

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Persoonlijk contact
  • Duidelijke afspraken over kosten en de duur van de verbouwing
  • Ervaren specialisten voor verbouwingen en renovaties
  • Inclusief ontwerp, reparatie en installatie

Jarenlange ervaring met renovaties in Amsterdam

Anton Vermeulen B.V. is gevestigd in het centrum van Amsterdam, midden in het hart van de Jordaan. Het bouwbedrijf heeft jaren ervaring in het centrum van onze hoofdstad.

Ons team hecht veel waarde aan de karakteristieke uitstraling van de Amsterdamse binnenstad. Deze huizen of kantoorpanden vragen om een speciale aanpak. Bij de renovatieprojecten of verbouwingen besteden we daarom extra aandacht aan het behoud van het karakter van het pand. Voor deze werkzaamheden is kennis, vakmanschap en ervaring voor nodig. Deze eigenschappen vindt u bij de medewerkers van ons bouwbedrijf in Amsterdam.

Anton Vermeulen BV
Nieuwe Leliestraat 15
1015 SH Amsterdam

Diensten van ons bouwbedrijf

Omdat bouwbedrijf Anton Vermeulen al vanaf 1939 bestaat hebben we veel ervaring in huis om verschillende bouwwerkzaamheden uit te voeren. U kunt bij Anton Vermeulen onder andere terecht voor:

- Renovatie

- Kasten op maat

- Houten ramen

- Houten trappen

- Gevelrenovatie

- Woningrenovatie

- Keukenrenovatie

Voor meer informatie over de diensten van ons bouwbedrijf gaat u naar deze pagina: Diensten

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of u nu op zoek bent naar een aannemer voor uw keukenrenovatie of voor een op maak gemaakte houten trap voor uw woning in Amsterdam, Anton Vermeulen is u graag van dienst. Voor meer informatie of voor een gratis en vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail naar info@antonvermeulen.nl of via onderstaand contactformulier.

 

 

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht

 

...