Anton Vermeulen B.V.

 • Familiebedrijf sinds 1939
 • Klein bedrijf
 • Persoonlijk contact
 • Scherp geprijsd

Houten trappen Amsterdam: unieke maatwerk trappen

Specialist in houten trappen Amsterdam

Het komt vaak voor dat er een nieuwe trap nodig is bij een authentieke woning in Amsterdam en omgeving. We hebben veel ervaring met verschillende soorten houten trappen en trappenhuizen en pakken dit soort projecten vakmatig aan sinds 1939. We doen veel projecten in de hoofdstad, omdat ons bouwbedrijf zelf in het hart van Amsterdam ligt. Neem persoonlijk contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte voor uw houten trap project.

 • Vakmanschap sinds 1939
 • Uniek maatwerk
 • Expert in het bouwen van houten trappen
 • Ontvang vrijblijvend een offerte
 • Persoonlijk contact, telefonisch of via ons contactformulier

Bel direct: 020 622 2572 Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte houten trappen Amsterdam

De kosten voor het maken van een houten trap hangen van diverse variabelen af. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de duur van het project, de afmetingen van de trap en uw persoonlijke voorkeuren. Bij aannemersbedrijf Anton Vermeulen B.V. geven we u graag inzicht in een heldere aanpak. We bieden u een vrijblijvende offerte aan, waarna er voldoende mogelijkheden zijn om al uw wensen nogmaals te bespreken. Neem hiervoor contact op via 020 622 2572.

Ik voelde me radeloos om een houten trap te laten plaatsen in onze woning dat kon voldoen aan al mijn wensen. Anton Vermeulen B.V. heeft ons een voorstel gedaan en ik ben verbaasd over het eindresultaat. Top maatwerk en helemaal tevreden." - Janny uit Amsterdam

Amsterdams vakwerk sinds 1939

De ervaring van ons aannemersbedrijf in Amsterdam stelt ons in staat om oplossingen te zien waar anderen het hoofd zouden laten hangen. Sinds 1939 mogen we ons vakmanschap uitoefenen. Met al die ervaring bent u verzekerd van de juiste houten trappen constructie voor uw huis. Samen houden we Amsterdam authentiek en mooi.

De voordelen van het kiezen voor een houten trap

Een houten trap geeft natuurlijk de authentieke uitstraling die elk Amsterdams pand nodig heeft. Daarnaast geeft een houten trap ook veel voordelen ten opzichte van andere materialen zoals aluminium of kunststof. Mocht u schade oplopen aan uw houten trap, dan is het hout makkelijker bij te werken dan andere materialen. Dit doet u gewoon met een nieuw stukje hout of met een likje verf.

 • Authentieke uitstraling
 • Karakter en stijl
 • Makkelijk te verven en te onderhouden
 • Schade makkelijker te repareren

Naast trappen renoveren we bij Anton Vermeulen B.V. andere onderdelen van Amsterdamse panden. Lees meer over woningrenovatie in Amsterdam.

Trap dakterras Amsterdam centrumHouten trappenhuis Amsterdam CentrumHouten trap kapetage Amsterdam centrum

Afwerking en uitstraling

De prachtige Amsterdamse panden verdienen goed onderhoud. We houden graag samen met u Amsterdam authentiek en mooi. Geen pand is hetzelfde, waardoor u mogelijk een speciaal uitgemeten trap nodig heeft. Daar gaan we graag mee aan de slag. We meten vakkundig wat u nodig heeft, zodat we een op maat gemaakte houten trap leveren. We vinden het belangrijk dat houten trappen in Amsterdam de karakteristieke uitstraling behouden, waardoor u zich helemaal thuis voelt.

Onze trap was zo verouderd, we hadden echt een nieuw nodig. Maar hoe start je zo’n project? Anton Vermeulen B.V. laat kwaliteit zien waar ze voor staan. Dankzij onze nieuwe houten trap voelen we echt weer Amsterdams. Geweldig!" - Frank & Ingrid uit Amsterdam

Een stap op een houten trede

Hout brengt klanken met zich mee. Het kan namelijk kraken zodra je erop stapt. De sterkte van de klanken verschilt wel enorm met andere materialen. Houten treden hebben namelijk een mooie akoestische isolatiewaarde. Een stap op een houten trede klinkt veel lichter en meer als thuis dan een stap op bijvoorbeeld een metalen trede.

Een unieke Amsterdamse houten trap op maat

Er is bij ons ook ruimte voor uw eigen ideeën om een houten trap te laten maken. Ontvang van ons een vrijblijvende offerte voor uw houten trappen project. We vinden het belangrijk om u van alle nodige informatie te voorzien, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Neem gerust telefonisch contact op via 020 622 2572 of bereik ons via het contactformulier.

Bel direct: 020 622 2572 Offerte aanvragen

...