Anton Vermeulen B.V.

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Klein bedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Scherp geprijsd

Houten trappen Amsterdam: Unieke maatwerk trappen

Specialist in houten trappen Amsterdam – Anton Vermeulen BV

Bent u op zoek naar een nieuwe trap voor in uw woning? Anton Vermeulen BV is de aannemer in projecten met houten trappen in de regio Amsterdam. Wij hebben ervaring met vele verschillende soorten houten trappen en trappenhuizen. Dankzij onze ligging in het centrum van Amsterdam kunnen wij u gemakkelijk bereiken.

Onze ervaring met houten trappen

De ervaring van ons aannemersbedrijf in Amsterdam stelt ons in staat om oplossingen te zien waar andere het hoofd zouden laten hangen. Sinds 1939 mogen wij ons vakmanschap uitoefenen, met al die ervaring bent u verzekerd van de juiste houten trappen constructie voor uw huis in ons mooie Amsterdam. Onze scherpe prijzen maken tevens veel mogelijk.

Op deze pagina vindt u een selectie aan voorbeelden van de projecten met houten trappen in Amsterdam die Anton Vermeulen BV heeft gemaakt en geplaatst.

Geïnteresseerd in een houten trappen project?

Ook u kunt bij ons terecht als het gaat om een nieuw idee met houten trappen in Amsterdam te laten maken. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor uw houten trappen project. Daarvoor kunt u gerust contact op nemen via 020 622 2572, of ons bereiken via het contactformulier.

Een selectie van onze projecten:

Trap dakterras Amsterdam centrum

Houten trappenhuis Amsterdam Centrum

Houten trap kapetage Amsterdam centrum