Anton Vermeulen B.V.

 • Familiebedrijf sinds 1939
 • Klein bedrijf
 • Persoonlijk contact
 • Scherp geprijsd

Houten ramen Amsterdam: Kozijnen op maat

Snel uw houten kozijnen gerepareerd na inbraak of vandalisme

Uw authentieke houten ramen in Amsterdam laten vervangen of repareren door Anton Vermeulen B.V. We hebben jarenlange ervaring in het vervangen en repareren van verouderde of beschadigde ramen door inbraak of vandalisme. Bij het plaatsen van nieuwe houten ramen en kozijnen op maat hechten we veel waarde aan het behouden van de authentieke stijl van uw pand in de historische binnenstad van Amsterdam.

Laat uw houten ramen en kozijnen vervangen of repareren in Amsterdam door bouwbedrijf Anton Vermeulen B.V.:

 • Houten ramen en kozijnen van duurzaam hardhout
 • Jarenlange ervaring in Amsterdam
 • Maatwerk passend bij de stijl van uw pand
 • Schuiframen met geluidswerend glas
 • Persoonlijk contact en duidelijke afspraken
 • Gratis offerte op basis van uw wensen en situatie

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte of voor meer informatie over het vervangen of repareren van houten ramen en kozijnen op maat.

 

Bel direct: 020 622 2572 Offerte aanvragen

 

Offerte voor houten ramen en kozijnen in Amsterdam

Bij aannemersbedrijf Anton Vermeulen B.V. maken wij alleen gebruik van duurzaam hardhout om de stijl van uw kozijnen te behouden. Door variabelen als de duur van het project, de afmetingen van de kozijnen en uw persoonlijke wensen, is het moeilijk om op voorhand een uitspraak te doen over de prijs. Om het voor u duidelijk te houden, bieden wij u graag een offerte op maat op basis van uw situatie en wensen. Na het uitbrengen van de offerte zijn er nog voldoende mogelijkheden om in gesprek te gaan over de prijs. Bel dus voor een gratis offerte op basis van uw situatie met 020 622 2572.

De ramen van onze nieuwe woning in Amsterdam waren echt aan vernieuwing toe. Anton Vermeulen B.V. heeft onze ramen vervangen voor nieuwe houten ramen. We zijn erg blij met het resultaat! Goede en snelle service.

Kozijnen in historische Amsterdamse panden

Anton Vermeulen is al sinds 1939 werkzaam in de Amsterdamse binnenstad. Door deze ervaring in het centrum van onze hoofdstad kunnen wij uw kozijnen vervangen of repareren zonder dat de uitstraling van uw pand verloren gaat.

Maar ook binnen de stijl van de Amsterdamse panden zijn moderne oplossingen mogelijk. Bij Anton Vermeulen B.V. hebben wij ervaring met bijvoorbeeld isolatieglas in een houten kozijn, dit type glas is zelfs mogelijk met kruisroeden. Een authentiek ogend kozijn hoeft dus niet minder functioneel te zijn dan zijn moderne tegenhanger.

Voordelen van houten kozijnen

Naast de authentieke uitstraling hebben houten kozijnen ook vele voordelen ten opzichte van aluminium of kunststof kozijnen:

 • Warme & sfeervolle uitstraling
 • Makkelijk te verven
 • Eenvoudig te repareren
 • Gaan 40 tot 75 jaar mee.

Met deze vele voordelen zijn houten kozijnen de ideale oplossing voor uw ramen, deuren en schuifpuien.

Wilt u ook andere onderdelen van uw woning laten renoveren? Lees meer over woningrenovatie in Amsterdam.

We hebben het vervangen van onze houten ramen zo lang mogelijk uitgesteld. Bang om de authentieke look kwijt te raken. Anton Vermeulen B.V. heeft dit perfect aangepakt. De stijl past volledig bij onze wensen.

Houten kozijnen en ramen op maat van Anton Vermeulen B.V.

Heeft u vragen of interesse in vervanging, reparatie of restauratie van uw houten ramen en kozijnen? Bel dan vrijblijvend met bouwbedrijf Anton Vermeulen B.V of vul ons contactformulier in.

 

Bel direct: 020 622 2572 Offerte aanvragen

...