Anton Vermeulen B.V.

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Klein bedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Scherp geprijsd

Wat te verwachten bij uw verbouwing

30 juni, 2015 14:34


Een verbouwing van uw woning is een spannende en leuke periode. Vaak gaan er maanden van planning aan vooraf. Als de tijd dan eindelijk daar is verwacht u een mooie periode waarin uw woonwensen werkelijkheid worden, toch zijn er een aantal minder leuke zaken waar iedereen tijdens een verbouwing mee te maken krijgt. Om u alvast voor te bereiden heeft aannemersbedrijf Anton Vermeulen een aantal van deze zaken op een rij gezet.

GeluidsoverlastStof bij verbouwing
Geen enkele verbouwing ontkomt eraan, al het sloop- en bouwwerk gaat gepaard met heel veel herrie. Boormachines, (sloop)hamers en cirkelzagen zijn veelvoorkomende boosdoeners. Als u vanuit huis werkt en veel rust nodig heeft, is het dus belangrijk om tijdelijk een andere werkplek te vinden.


Stof
Zelfs met alle moderne oplossingen die een goede aannemer meeneemt, blijft stof een onderdeel van elke verbouwing. Het zaag-, boor- en timmerwerk zorgt altijd voor kleine afvaldeeltjes. Al deze kleine beetjes bij elkaar zorgen uiteindelijk voor een stoffige verbouwing. Als uw verbouwing zich beperkt tot een deel van het huis is het verstandig om de rest van het huis af te sluiten.. Zorg voor een makkelijke route van de klus naar buiten. Zo houdt u het stof op één plek.


Heel veel keuzes
Waar moet dat stopcontact komen? Hoe hoog moet de douchekop? Moet de aansluiting voor de wasmachine op zolder of in de badkamer? Voor en tijdens een verbouwing wordt u geconfronteerd met keuzes. In het plan dat u vooraf met de aannemer opstelt wordt al veel bepaald. Maar toch blijven er altijd keuzes over die tijdens de verbouwing bepaald moeten worden. Het is onmogelijk om voorbereid te zijn op elke vraag, maar elke beslissing is een stap dichter bij het perfecte eindresultaat. Als u volledig op uw aannemer vertrouwt en hem of haar goed geïnformeerd hebt over uw wensen kunt u ook veel aan de aannemer overlaten. U wordt dan alleen bij de grote keuzes gebeld.


Onverwachte zaken
Niet elke verbouwing loopt tegen onverwachte zaken aan, maar aannemer Anton Vermeulen komt ze nog vaak tegen. De vorige bewoner heeft niet altijd alles goed gedocumenteerd. Bij het slopen komen dan vreemd lopende waterleidingen, slechte bedrading of zelfs asbest aan het licht. Op deze verrassingen zit u, en de aannemer, niet te wachten. Maar het blijft een onderdeel waar u rekening mee moet houden. De aannemer lost deze zaken voor u op en zorgt ervoor dat de verbouwing hervat kan worden.

 

De juiste aannemer

Uiteindelijk is de keuze voor de juiste aannemer van groot belang voor het verloop van uw verbouwing. Door goed overleg kan de aannemer keuzes uit handen nemen en de verbouwing zo regelen dat u zo min mogelijk overlast heeft. Aannemer Anton Vermeulen gaat graag met u in gesprek om zo uw verbouwing uit te werken. Vanuit uw plannen en ideeën realiseren wij een prachtig eindresultaat. Neem voor een vrijblijvend gesprek of offerte contact met ons op via 020 622 2572 of info@antonvermeulen.nl.


 

< Vragen voor de aannemer voordat de (ver)bouw begint Slimme oplossingen voor uw bezemkast >
...