Anton Vermeulen B.V.

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Klein bedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Scherp geprijsd

Voordelen van een inloopkast op maat

9 december, 2019 11:48

Inloopkast op maat

Een kast op maat die naadloos opgaat in de ruimte straalt pure luxe uit. Maar wist u dat een inloopkast niet alleen mooi is, maar ook andere voordelen met zich meebrengt? Aannemer Anton Vermeulen in Amsterdam is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van kasten op maat en vertelt u graag waarom een inloopkast op maat de perfecte keuze is voor uw huis.

De beschikbare ruimte optimaal benutten

Als u kiest voor een inloopkast op maat, weet u zeker dat u alle ruimte die er beschikbaar is volledig gebruikt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een extra laag met kastjes tussen de kast en het plafond te maken. Deze extra opbergruimte is ideaal voor het bewaren van spullen en kleren die u op dat moment niet draagt.

In alle rust omkleden in uw kleedkamer

Een mooi ingerichte inloopkast is een heerlijke plek om te zitten, u aan te kleden en u voor te bereiden op de dag. U kunt van de kast zelfs een ontspanningsruimte maken door er comfortabele banken in te zetten.

Een nette en georganiseerde kledingkast

Heeft u veel schoenen of wilt u een inloopkast met ruimte voor al uw pakken? Met een inloopkast op maat kunt u de indeling van u kledingkast volledige matchen met wat u nodig heeft. Een bijkomend voordeel: doordat er voor al uw kleding voldoende ruimte is, krijgt u vanzelf een nettere kast.

Verhoog de waarde van uw woning

Een inloopkast is een regelrecht selling point voor uw woning. Met name in de huidige woningmarkt in onze hoofdstad zijn kopers steeds meer op zoek naar woningen die gebruiksklaar zijn. Dit maakt een kledingkast op maat een investering waar u op dit moment plezier van heeft, maar ook in de toekomst profijt van heeft!

Ook een inloopkast op maat?

Bij Anton Vermeulen in Amsterdam zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van kasten op maat. Ons bedrijf bestaat al meer dan 75 jaar en we hebben al vele tevreden zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Amsterdam voorzien van kasten op maat. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Dit kan telefonisch via 020 622 2572 of door een e-mail te sturen naar info@antonvermeulen.nl.

Alle diensten van Anton Vermeulen

Naast het maken van kasten op maat, kunt u bij Anton Vermeulen in Amsterdam terecht voor de volgende diensten:

De grote, kleine trend van 2017: tiny houses >
...