Anton Vermeulen B.V.

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Klein bedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Scherp geprijsd

Uw kasten slim indelen

29 september, 2015 17:02

U kunt nauwelijks zien wat er achter in het kastje ligt en de spullen vallen naar buiten als u het kastje open doet, herkenbaar? Een gebrek aan opbergruimte en overvolle kasten zijn een bekend fenomeen in de Amsterdamse huishoudens. Mensen zijn op zoek naar creatieve oplossingen om kasten zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Anton Vermeulen helpt u graag en geeft een aantal tips hoe u uw kast het meest efficiënt kunt inzetten.

Welke kast moet ik kiezen?

Er bestaan vele kasten die zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn voor het opbergen van spullen. Welke kast u moet kiezen voor welke functie blijft echter vaak onduidelijk. Bij een kast hoeft u bijvoorbeeld niet alleen te denken aan een kledingkast of een kast met laden, maar u kunt ook denken aan een TV meubel, een boekenkast of een kast met schuifdeur. Wij zetten twee kasten die zeer efficiënt zijn op een rijtje.

Hoek-ladenkast

De hoekladen-kast is een kast waarbij slim gebruik wordt gemaakt van hoeken. Met deze kast worden hoeken die normaal verloren gaan wel efficiënt benut. De kast bestaat uit binnenlades die uittrekbaar of draaibaar zijn. Daardoor zijn ook spullen die achterin de kast staan goed bereikbaar.

Apothekerskast

De zogenaamde apothekerskast is een kast die tegenwoordig in veel Amsterdamse keukens terugkomt. Deze kast heeft extra lange uittrekbare laden die een eenvoudig overzicht geeft van de spullen in de kast. Net als bij de hoeklade kast kunt u in deze kast ook eenvoudig uw spullen achter in de kast bereiken.

Kasten op maat

Hoewel er kasten zijn in allerlei soorten en maten kunt u een unieke oplossing nodig hebben. Passen de standaard afmetingen van de kasten niet bij uw woonsituatie, dan kunt u kiezen voor een kast op maat. Met een kast op maat maakt u optimaal gebruik van de gehele ruimte. Elke centimeter wordt efficiënt benut waardoor er geen ruimte verloren gaat.

kast op maat

Op de foto hiernaast ziet u zo’n unieke kast oplossing. De kasten zijn hier op maat gemaakt onder het raam. Onder het raam is opbergruimte gecreëerd en elke centimeter is optimaal benut. Ruimte die normaal verloren zou gaan wordt nu gebruikt met een kast. De praktische indeling onder het raam maakt het een overzichtelijke plek.

Anton Vermeulen kan ook kasten op maat leveren. Hier leest u meer informatie over de kasten op maat.

< Gevelrenovatie in Amsterdam door Anton Vermeulen BV Renovaties: welke investeringen voegen waarde toe? >
...