Anton Vermeulen B.V.

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Klein bedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Scherp geprijsd

Laat de verbouwing over aan de professional

28 april, 2016 13:44

Zelf klussen kan leuk en kostenbesparend zijn, maar het is gevaarlijker dan je misschien denkt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, vooral bij verkeerd en onveilig gebruik van materiaal. Jaarlijks gebeuren er in Nederland tijdens het klussen zo’n 120.000 ongelukken met letsel tot gevolg.

Aannemersbedrijf Anton Vermeulen B.V. raadt daarom aan altijd een professional in te schakelen als u wilt verbouwen of renoveren. Zo kunt u de volgende situaties voorkomen:

Gereedschap en vallen zorgen voor meeste verwondingen

Tijdens het doe-het-zelven gebeuren de meeste ongelukken door verkeerd gebruik van gereedschappen. Van de 16.000 mensen die jaarlijks door het doe-het-zelven op de spoedeisende hulp terecht komen, heeft bijna twee op de vijf een snijwond. De meeste ongelukken gebeuren met zaagmachines, gevolgd door de simpele hobbymessen.

Heel ernstig zijn de zogeheten snij-ongevallen vaak niet. Ernstiger zijn de gevolgen van een val tijdens het klussen. Jaarlijks overlijden er gemiddeld zo’n 30 mensen door een val van bijvoorbeeld een trap of een ladder. In totaal komen er 3.600 mensen per jaar op de spoedeisende hulp door een val bij het doe-het-zelven.

Voorkom ongelukken bij het klussen

Ga voor de veiligste optie: huur een aannemersbedrijf in voor uw klus. De professionals van Anton Vermeulen B.V. hebben jarenlange ervaring en weten dus hoe ze veilig met het gereedschap om moeten gaan. Onze vakmensen zorgen er daarnaast voor dat de verbouwing sneller klaar is en ook niet onbelangrijk: het levert gegarandeerd een mooi resultaat op.

Bent u benieuwd welke klussen Anton Vermeulen B.V. u allemaal uit handen kan nemen? Neem dan nu contact op of bel 020 622 2572.

< De grote, kleine trend van 2017: tiny houses Drie tips om in harmonie te leven met uw buren >
...