Anton Vermeulen B.V.

  • Familiebedrijf sinds 1939
  • Klein bedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Scherp geprijsd

Blog - aannemersbedrijf Anton Vermeulen

Voordelen van een inloopkast op maat

Inloopkast op maat Een kast op maat die naadloos opgaat in de ruimte straalt pure luxe uit. Maar wist u dat een inloopkast niet alleen mooi is, maar ook andere voordelen met zich meebrengt? Aannemer Anton Vermeulen in Amsterdam is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van kasten op maat en vertelt u graag waarom een inloopkast op maat de perfecte keuze is voor uw huis. De beschikbare ruimte optimaal benutten Als u kiest voor een inloopkast op maat, weet u zeker dat u alle ruimte die er beschikbaar is volledig gebruikt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een extra laag met kastjes tussen de kast en het plafond te maken. Deze extra opbergruimte is ideaal voor het bewaren van spullen en kleren die u op dat moment niet draagt.

De grote, kleine trend van 2017: tiny houses

Met een speciaal televisieprogramma en een eigen beurs in het vooruitzicht, mogen we dit gerust dé huizentrend van 2017 noemen: tiny houses. De naam zegt het eigenlijk al: we hebben het over piepkleine huisjes. Centraal bij deze bijzondere huisjes staat het slim inrichten van een minimaal aantal vierkante meters: tiny houses zijn namelijk maximaal vijftig vierkante meter groot.

Laat de verbouwing over aan de professional

Zelf klussen kan leuk en kostenbesparend zijn, maar het is gevaarlijker dan je misschien denkt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, vooral bij verkeerd en onveilig gebruik van materiaal. Jaarlijks gebeuren er in Nederland tijdens het klussen zo’n 120.000 ongelukken met letsel tot gevolg.

Drie tips om in harmonie te leven met uw buren

Ons land is dichtbevolkt en buren kunnen hierdoor behoorlijk op elkaars lippen zitten. Het is echter wel zo fijn om thuis even helemaal tot rust te komen. Anton Vermeulen zocht uit wat er gedaan kan worden om in harmonie met uw buren te leven.

Nooit meer stofwolken tijdens een renovatie

Vooral tijdens het klussen ontstaat een lading stof, door bijvoorbeeld boor- en zaagwerkzaamheden. Anton Vermeulen geeft u een aantal tips om te voorkomen dat stofwolken zich door het hele huis verplaatsen.

Het reinigen van de trap: zo doet u dat!

De trap wordt in merendeel van de huishoudens het meest gebruikt en dat is naar verloop van tijd te zien ook. Door het intensieve gebruik wordt de trap vies en kan het slijtage vertonen. Wilt u er toch voor zorgen dat de trap er te allen tijde goed onderhouden uitziet? Wij zetten wat tips op een rij om uw trap zo goed mogelijk te reinigen.

Zó laat u een kantoorrenovatie goed verlopen

Er zijn veel verschillende redenen waarom u zou kiezen voor een kantoorrenovatie. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat uw bedrijf hard groeit en het pand opnieuw ingedeeld moet worden. Een renovatie brengt de nodige stress met zich mee, maar gelukkig kunt u zelf uw steentje bijdragen aan een soepel verloop van het project.

Vier manieren om van uw badkamer een spa te maken

Een steeds drukker leven zorgt voor behoefte aan ontspanning. Daarom wordt het bezoeken van een spa ook steeds populairder onder Nederlanders. Ontspant u liever thuis? Creëer dan een wellness centre in uw eigen badkamer!

Gaat u renoveren? Stel prioriteiten!

Stel u voor: u wilt uw huis renoveren. Een nieuwe badkamer met jacuzzi, een nieuwe keuken of toch die langverwachte tuinkamer met openslaande deuren. Maar waar moet u beginnen? Anton Vermeulen zocht voor u uit waar de hoogste prioriteiten liggen bij een renovatie.

De voordelen van het bekleden van uw trap

De trap in uw woonkamer is een belangrijk onderdeel van uw huis. Het kan een woning maken of kraken. Door uw trap te bekleden verandert u niet alleen de uitstraling ervan, het verhoogt ook de veiligheid en de isolatie. Benieuwd naar de andere voordelen? Lees snel verder.

Getoond 0–10 van 361234
...