Anton Vermeulen B.V.

 • Familiebedrijf sinds 1939
 • Klein bedrijf
 • Persoonlijk contact
 • Scherp geprijsd

Badkamerrenovatie Amsterdam - Bouwbedrijf Anton Vermeulen BV

Een badkamer renovatie in Amsterdam is de ideale manier om uw oude badkamer te vernieuwen. Het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer is een stuk duurder en vaak niet nodig. Vervang tijdens een badkamerrenovatie het sanitair en laat de ruimte opnieuw betegelen, zodat uw badkamer er weer als nieuw uitziet. Ons team heeft jarenlange ervaring met de renovatie van badkamers en helpt u hier graag mee.

Met een badkamer renovatie door bouwbedrijf Anton Vermeulen B.V. profiteert u van de volgende voordelen:

 • Heldere afspraken over de duur van de renovatie
 • Badkamerrenovatie door ervaren professionals
 • Duidelijke afspraken over de kosten
 • Kostenbesparende badkamerrenovatie
 • Inclusief ontwerp, installatie en reparatie van de badkamer

Wilt u meer informatie over een badkamer renovatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vraag direct een offerte bij ons aan.

 

Bel direct: 020 622 2572 Offerte aanvragen

 

Anton Vermeulen heeft onze badkamer gerenoveerd. We zijn erg blij met de communicatie, de duidelijke afspraken, het vakkundige werk en natuurlijk het eindresultaat.’
Familie Voorhuys uit Amsterdam
‘Het team van Anton Vermeulen heeft een oog voor detail. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd en ik werd overal bij betrokken. Een zeer professioneel bouwbedrijf.’
Dhr. Kooi uit Amsterdam
‘We hebben een kleine badkamer, maar Anton Vermeulen kwam met een prachtig ontwerp waarbij de ruimte goed benut werd. Eindelijk hebben we een mooie badkamer!’
Familie Timmerman uit Amsterdam

 

Kosten van een badkamer renovatie

De kosten voor een badkamer renovatie hangen af van diverse factoren omdat iedere badkamer uniek is. Onder andere de grootte van het project, de duur van de renovatie, de verrichte werkzaamheden en de materiaalkeuze zijn bepalend voor de kosten. Wilt u een precieze prijsopgave voor de renovatie van uw badkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een op maat gemaakte offerte aan.

Waarom uw badkamer laten renoveren?

In Amsterdam staan veel oude woningen met een badkamer passend bij de stijl van het pand. U hoeft niet bang te zijn dat een nieuwe badkamer niet past bij een monumentaal gebouw. Wij maken een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en de stijl van uw woning en creëren een praktische en functionele badkamer waarin u heerlijk kunt ontspannen. Redenen voor een badkamer renovatie zijn:

 • Waardeverhoging van uw pand
 • Praktischere inrichting van de badkamer
 • Het opknappen van uw woning
 • Grotere kans op het verkopen van uw woning

 

Mogelijkheden van een badkamer renovatie

Het is lang niet altijd nodig om alles te vervangen bij een badkamer renovatie. We raden u wel aan om zo veel mogelijk onderdelen in een keer te laten vervangen, op de langere termijn bespaart u hiermee veel geld. Bij Anton Vermeulen B.V. renoveren we onder andere de volgende onderdelen van uw badkamer:

 • Meubilair
 • Sanitair
 • Tegelwerk
 • Plafond
 • Stukadoorswerk
 • Schilderwerk

 

Stappenplan voor een badkamer renovatie in Amsterdam

Een badkamer renovatie is een investering in uw huis die veel tijd en geld kost. We raden u daarom aan om onderstaand stappenplan te doorlopen zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Stap 1: bepaal wat er gerenoveerd moet worden

De reden voor een badkamer renovatie is meestal ruimtegebrek of ontevredenheid over uw huidige badkamer. Ga na welke onderdelen van de badkamer u wilt laten vervangen en renoveren.

Stap 2: stel de kosten van de renovatie vast

Bepaal welk bedrag u uit wilt geven voor de badkamer renovatie. We begrijpen dat het lastig is om een inschatting te maken van de kosten, hier helpen wij u graag bij.

Stap 3: de financiering van de renovatie

Zodra u een indicatie heeft van de kosten, is het zaak om te bedenken hoe u de renovatie gaat financieren. Sommige mensen betalen de renovatie uit eigen vermogen, anderen maken gebruik van een externe partij. Hou bij het aanvragen van de financiering rekening met de tijdsduur van de aanvraag. Soms duurt dit langer dan gepland, waardoor wij u aanraden de aanvraag in een vroeg stadium te regelen.

Stap 4: kies een geschikt bouwbedrijf voor de renovatie

Neem niet zomaar een aannemer in dienst die u voor weinig geld een prachtige badkamer belooft. Kies voor een gerenommeerd en betrouwbaar bouwbedrijf met veel ervaring in badkamer renovaties.

Anton Vermeulen B.V. is zo’n betrouwbare partner voor uw badkamerrenovatie. Wij hebben al sinds 1939 ervaring met het renoveren van panden in Amsterdam. Naast een badkamerrenovatie kunt u bij ons ook terecht voor een keukenrenovatie, een renovatie van uw gevel en een volledige woningrenovatie.

 

Bel direct: 020 622 2572 Offerte aanvragen

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een badkamer renovatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het renoveren van uw badkamer? Wij zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op en wij maken gratis een offerte op maat.

 

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht
...